نقش چای در توقف پوکی استخوان
پنجشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۳، ۰۹:۱۸ ق.ظ
یک مطالعه نشان میدهد که چای خورهای حرفه ای نسبت به افرادی که هرگز لب به چای نزدهاند کمتر احتمال دارد که دچار شکستگی لگن شوند. به گزارش هلث، محققان چینی با تجزیه و تحلیل نتیجه 14 مطالعه که پیش از این در خصوص ارتباط رژیم غذایی و شکستگی لگن انجام شده بود، متوجه شدند که مصرف دو تا سه فنجان چای در روز خطر شکستگی لگن را 37 درصد کمتر میکند. با این حال در این مطالعه که در مجله Osteoporosis International منتشر شده، آمده است: هر نوشیدنی دارای این خاصیت نیست بهطوریکه برای مثال قهوه این خاصیت را ندارد.این مطالعه نشان داد : افرادی که در روز دو تا سه لیوان چای مصرف میکنند نسبت به افرادی که چای نمینوشند 37 درصد کمتر احتمال دارد به شکستگی مبتلا شوند.هنوز مشخص نیست که چرا چای برای استخوانها مفید است، اما دلیل این موضوع میتواند این باشد که مواد شیمیایی موجود در این گیاه باعث تقویت ساختار استخوان جدید میشود.به گفته محققان، فلوراید، کلسیم و سایر مواد معدنی موجود در چای احتمالا استخوانها را متراکمتر و مستحکم تر میکند.
۹۳/۰۷/۲۴